HappyNurse Hilversum

Soest, Utrecht


Bedrijfsinformatie HappyNurse Hilversum

HappyNurse Hilversum HappyNurse is een snelgroeiende arbeidsbemiddelaar voor de zorgsector met een brede dienstverlening in tijdelijk en vast personeel. HappyNurse biedt uitzend- en detacheringskrachten, bemiddelt ZZP'ers en werft en selecteert ook vaste medewerkers voor zorginstellingen. Alle Franchise ondernemers en medewerker van HappyNurse komen zelf uit de zorg en spreken de taal van de zorg. HappyNurse kent de sector als geen ander.

Ambitie

HappyNurse heeft de ambitie om de beste en grootste gespecialiseerde arbeidsbemiddelaar in de zorg te zijn. In de snel veranderende zorgsector wil HappyNurse altijd snel inspelen op de vraag van vandaag en die van morgen. Wij doen meer dan alleen CV's aanreiken en dat maakt HappyNurse een gedegen partner voor zorginstellingen en zorgprofessionals. Werken in de zorg is werken met mensen en mensen staan bij HappyNurse centraal.

Adresgegevens

HappyNurse Hilversum
Birkstraat 95-12
Soest, Utrecht
http://www.happynurse.nl/hilversum
035 - 74 40 169

Geen Vacatures van HappyNurse Hilversum

HappyNurse Hilversum heeft nog geen vacatures geplaatst.

MaastrichtVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Maastricht

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Maastricht? Op de MaastrichtVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

MaastrichtVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank