Lasser

Baan gegevens

 • Bedrijf: Maintec NL - Zuid-Oost
 • Plaats: Eindhoven
 • Plaatsingsdatum: 16-05-2018
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 1 t/m 10 jaar ervaring of meer
 • Dienstverband: Vast contract, Detachering/Interim, Freelance


Algemene omschrijving

Alslasser ben je de kunstenaar van de techniek. Je bent dag in, dag uit, bezig methet samenbrengen van verschillende metalen, materialen of onderdelen. 

Gestelde eisen

Wijhebben voor ieder kaliber lasser een plekje binnen ons team.
Wij verwachten echter van onze lassers:

-     - Aantoonbare ervaring in welke lasvorm dan ook;

-      -  Flexibiliteit en samenwerking;

-     -    Een goede mentaliteit;

-     -     Je bent zelfstandig;

-     -     Bereidheid om zich volledig in te zetten voor onzeklanten;

-     -     Een rijbewijs en eigen vervoer werkt zeker in jevoordeel; 

Uren

Afhankelijk van de functie.

Meer informatie

Arbeidsvoorwaarden

Kies je voor eennieuwe uitdaging via Maintec, dan ben je verzekerd van een baan bij een vanonze dynamische klanten.  Je salaris zalvolgens cao zijn, met daarbij uiteraard rekening gehouden met ervaring enleeftijd. Ook de arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend te noemen. Denk hierbij aaneen goede pensioensregeling en opleidingsmogelijkheden  op kosten van Maintec.  

Informatie over Maintec NL - Zuid-Oost

De techniek zal ook in 2018 een grote groeispurt maken. Met name in delasindustrie ligt het werk voor het oprapen. Daarom zijn wij voor meerdereopdrachtgevers in de omgeving Brabant/Limburg op zoek naar lassers van iederediscipline. Of je nu Mig/Mag, tig of gecertificeerd lasser bent. Zoek je eennieuwe uitdaging? Wij kunnen je helpen!

Maintec NL - Zuid-Oost
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op MaastrichtVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Maastricht Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Maastricht.
 • Beheerder Riolering

  Gisteren geplaatst door Maandag® Maastricht

  Voor een gemeente in Zuid-Limburg zijn wij op zoek naar een Beheerder Riolering voor 36 uur per week.Als Beheerder Riolering verzorg je de jaarlijkse inspecties en de resultaten hieruit rapporteer je in het jaarlijks onderhoud. Je houdt je veel bezig met de uitvoering op het terrein van openbare ruimte. Tevens houd je toezicht op werkzaamheden van derden en op de uitvoering van beheersmaatregelen.

  Maandag®
 • Projectleider Civiel

  Gisteren geplaatst door Maandag® Maastricht

  Voor diverse gemeenten ben ik op zoek naar een Projectleider Civiel.Als Projectleider Civiel hou je je bezig met de uitbreiding van het team qua projecten en bewaak je de voortgang. Je bent initiatiefrijk en zorgt ervoor dat het team kwalitatief sterker wordt door ieders sterke punten te benutten en overige zaken verder te ontwikkelen. Naast nieuwe projecten oppakken, pak je ook de leiding van de bestaande projecten die een extra boost nodig hebben. Je krijgt energie om bezig te zijn met...

  Maandag®
 • BBL leer-/werk traject 1e autotechnicus MBO niveau 3

  Toegevoegd op 20-05-2018 door Maintec Zuidoost Nederland

  Je werkt 4 of 5 dagen in de week en daarnaast ga je één dag of avond naar school (afhankelijk van je opleiding). Uiteraard dragen wij er zorg voor dat jij zowel intern alsmede extern voldoende praktijkbegeleiding krijgt .Je hebt net je voortgezet middelbare beroepsonderwijs afgerond en bent toe aan je (eerste) baan in de techniek. Je bent niet alleen leergierig, maar hebt ook technisch zicht.

  Maintec
 • Leuke baan als parttime sorteerder voor een opdrachtgever in Heerlen!

  Toegevoegd op 18-05-2018 door YoungCapital

  Functieomschrijving Sinds de oprichting in 1989 is het bedrijf van éénmanszaak uitgegroeid tot een transportbedrijf met 14 vrachtwagens en tal van connecties en mogelijkheden. In 2002 is besloten om naast het uitvoeren van transport diensten ons ook te richten op het uitvoeren van logistieke handelingen en het verzorgen van opslag mogelijkheden. Daarnaast heeft de onderneming in 2013 het Keurmerk Transport & Logistiek behaald, wat staat voor het voeren van een...

  YoungCapital
 • Head of production

  Toegevoegd op 18-05-2018 door YER Nederland B.V.

  Supports the execution of the production campaigns within the established planning. Looks for alternatives if necessary and timely reports expected deviations to the Site Director and the project teams Ensures that (equipment) cleaning is performed in compliance with the relevant procedures for him/her in terms of quality (including ICH Q7A GMP for APIs), safety, health and environment (including ISO 14001) Ensures the correct qualification status of all equipment and facilities used within...

  YER Nederland B.V.

MaastrichtVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Maastricht

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Maastricht? Op de MaastrichtVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

MaastrichtVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank