Constructiebankwerker / Lasser

Baan gegevens

 • Bedrijf: Geelen Counterflow
 • Plaats: Haelen
 • Plaatsingsdatum: 27-10-2020
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving


Ben jij een geoefend allround metaal bewerker of wil je dit graag worden? Werk jij graag in een werkplaats met goede apparatuur en hulpmiddelen en werk je nauwkeurig? Lees dan verder!

Wij zoeken een:

MONTEUR / CONSTRUCTIEBANKWERKER / LASSER MACHINEBOUW (fulltime)


Wat kun je van de functie verwachten?
De verschillende componenten van onze koelers en drogers worden gemaakt door diverse specialistische teams. Het gaat hier om constructies van RVS en staal.
Het werk bestaat uit TIG/MIG lassen in meerdere posities en het afmonteren van halffabricaten. Verder kan het zijn dat je onderdelen gaat vervaardigen door middel van zagen, ponsen en tappen. Er zijn meerdere functies beschikbaar. Afhankelijk van je ervaring, interesse en geschiktheid leiden we je graag rond in onze werkplaats en kijken we wat bij je past.

Gestelde eisen

 
Wat verwachten we van jou?
• Een technische achtergrond door opleiding of ervaring;
• Ruimtelijk inzicht en goed tekening kunnen lezen;
• Oog voor veiligheid en kwaliteit;
• Zowel zelfstandig als in een team kunnen werken;
• Woonachtig in de regio.

Uren

40

Meer informatie

 
Waarom kies je voor Geelen Counterflow?
Wij zijn marktleider met de meest energie‐efficiënte drogers en koelers die we met een team van 110 medewerkers ontwikkelen en bouwen in Haelen en installeren in de food‐, petfood‐, aquafeed en feed industrie. We verkopen op basis van specialisatie en kennis in meer dan 100 landen. De organisatie is informeel met korte lijnen. Als kerngezond familiebedrijf investeren we voor de lange termijn, in productontwikkeling, duurzaamheid en de ontwikkeling van onze medewerkers.

Wij bieden een goed salaris, een ruime winstdelingsregeling, opleidingsmogelijkheden en 40 vrije dagen per jaar. We werken in dagdienst en vallen onder de Metalektro CAO.


Ben jij diegene die we zoeken?
Stuur je CV en korte toelichting naar Yvonne Eijsbouts via
yvonne.eijsbouts@geelencounterflow.com. Bel voor meer informatie naar 0475 592315.


Informatie over Geelen Counterflow

Wij zijn marktleider met de meest energie‐efficiënte drogers en koelers die we met een team van 110 medewerkers ontwikkelen en bouwen in Haelen en installeren in de food‐, petfood‐, aquafeed en feed industrie. We verkopen op basis van specialisatie en kennis in meer dan 100 landen. De organisatie is informeel met korte lijnen. Als kerngezond familiebedrijf investeren we voor de lange termijn, in productontwikkeling, duurzaamheid en de ontwikkeling van onze medewerkers.

Geelen Counterflow
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op MaastrichtVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Maastricht Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Maastricht.
 • Constructiebankwerker / Lasser machinebouw

  Toegevoegd op 22-11-2020 door Geelen Counterflow

    Ben jij een geoefend allround metaal bewerker of wil je dit graag worden? Werk jij graag in een werkplaats met goede apparatuur en hulpmiddelen en werk je nauwkeurig? Lees dan verder! Wij zoeken een: MONTEUR / CONSTRUCTIEBANKWERKER / LASSER MACHINEBOUW (fulltime) Wat kun je van de functie verwachten? De verschillende componenten van onze koelers en drogers worden gemaakt door diverse specialistische teams. Het gaat hier om constructies van RVS en staal. Het werk bestaat...

  Bind HR Solutions
 • Cost Engineer

  Toegevoegd op 12-10-2020 door Nobru Technisch Personeel B.V.

  Wil jij alle ruimte en vrijheid om als Cost Engineer te doen waar je goed in bent? Dat kan in deze job! Jij gaat zelf naar de klant om projecten op te nemen, werkt calculaties tot in detail uit en zet jouw advies om in een passende offerte. Samen met de klant ga je voor een top resultaat. Als Cost Engineer ben je verantwoordelijk voor het opnemen van de projecten bij de klant. De functie bestaat voornamelijk uit het zelfstandig uitvoeren van diverse calculaties voor verschillende...

  Nobru Technisch Personeel B.V.
 • R&D Engineer

  Toegevoegd op 01-10-2020 door Geelen Counterflow

    Wij hebben recent de eerste industriële tegenstroomdrogers met hoge temperatuur-warmtepompen geïntroduceerd in de voedingsmiddelenindustrie. Daardoor kunnen gebruikers de CO2 emissies van een hele productielijn méér dan halveren. Wil jij samen met ons werken aan het verduurzamen van de voedingsmiddelenindustrie? Wij zoeken daarvoor een: R&D Engineer met ruime kennis van thermodynamica Wat kun je van de functie verwachten? Je bent binnen R&D...

  Bind HR Solutions

MaastrichtVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Maastricht

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Maastricht? Op de MaastrichtVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

MaastrichtVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank