Technisch Inkoper

Baan gegevens

 • Bedrijf: Geelen Counterflow
 • Plaats: Haelen
 • Plaatsingsdatum: 09-04-2021
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving


Wil je samen met ons en onze leveranciers werken aan het verduurzamen van de voedingsmiddelenindustrie? Ben jij de Technisch Inkoper die naast het uitvoeren van operationele taken ook tactisch en strategisch kan werken aan het verbeteren van onze supplier-basket? Dan zijn wij op zoek naar jou!

We zijn bezig om ons bedrijf 100% op duurzame energie te laten draaien en onlangs introduceerden wij de eerste industriële elektrische droger waarmee ook de CO2 voetafdruk van onze klanten drastisch verlaagd kan worden. De bijbehorende transitie en groei vergen verdere professionalisering van ons inkoopproces. Daarom zoeken wij een:

TECHNISCH INKOPER


Wat kun je van de functie verwachten?
Leverbetrouwbaarheid, kwaliteit, efficiëntie en tevredenheid van interne en externe klanten zijn sterk afhankelijk van de beschikbaarheid van de juiste materialen tegen de juiste prijs op de juiste plaats. Je speelt een belangrijke rol bij het selecteren van nieuwe leveranciers en het voeren van onderhandelingen met bestaande leveranciers. Dit alles binnen diverse inkooppakketten met mechanische, besturingstechnische, aandrijf-technische of proces-technische onderdelen en samenstellingen. Daarbij analyseer je de leveranciersperformance op kwaliteit, kosten en afleverprestatie binnen de contractvoorwaarden. Je acteert niet alleen op tactisch en strategisch vlak, maar haalt ook voldoening uit operationele taken. Je rapporteert hierbij aan de Manager Inkoop.

Je kerntaken zijn:
• Dagelijkse operationele activiteiten; bestellen middels MRP en administratieve afhandeling
• Opvolgen van orders met name op afgesproken levertermijnen
• Zoeken naar oplossingen in geval van supply chain uitdagingen
• Opbouwen en onderhouden van relaties met een grote diversiteit aan leveranciers
• Zoeken van nieuwe leveranciers voor zowel bestaande als nieuwe onderdelen
• Koppelen van R&D vraagstukken aan oplossingen vanuit de supplier-basket
• Opstellen van offerte-aanvragen en beoordelen van ontvangen offertes
• Onderhandelen over levercondities en prijzen
• Het afsluiten van raamovereenkomsten met leveranciers
• Opvolging leveranciersperformance en verder ontwikkelen van de supplier-basket
• Nazorg richting de interne klanten

Gestelde eisen

 
Wat verwachten we van jou?
• MBO+ met aantoonbaar HBO werk en denkniveau
• Bij voorkeur een afgeronde NEVI opleiding
• Opleiding in een technische richting óf sterke affiniteit met techniek
• Enkele jaren relevante werkervaring
• Kennis van Navision of een ander ERP systeem is een pre
• Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
• Naast een hands-on mentaliteit tevens een tactisch-strategische visie op inkoop

Verder ben je analytisch sterk, oplossingsgericht en stressbestendig. Je beschikt over de juiste overtuigingskracht om anderen mee te nemen in jouw ideeën.

Uren

Meer informatie

 
Waarom kies je voor Geelen Counterflow?
Wij zijn marktleider met de meest energie-efficiënte drogers en koelers die we met een team van 125 medewerkers ontwikkelen en bouwen in Haelen en installeren in de food-, petfood-, aquafeed en feed industrie. We verkopen op basis van specialisatie en kennis in meer dan 100 landen. De organisatie is informeel met korte lijnen. Als kerngezond familiebedrijf investeren we voor de lange termijn, in productontwikkeling, duurzaamheid en de ontwikkeling van onze medewerkers. Wij bieden een goed salaris, een ruime winstdelingsregeling, opleidingsmogelijkheden en 40 vrije dagen per jaar.

Ben jij diegene die we zoeken?
Laat ons dat dan direct weten en solliciteer!
Stuur je brief en CV naar: yvonne.eysbouts@geelencounterflow.com.

Deze vacaturetekst is auteursrechtelijk beschermd eigendom van Geelen Counterflow.

Gebruik, verspreiding en verdere openbaarmaking van de advertentie zonder uitdrukkelijke toestemming van Geelen Counterflow is niet toegestaan en dat geldt expliciet voor gebruik door werving- en selectiebureaus welke niet rechtstreeks handelen in opdracht van Geelen Counterflow. Reacties naar aanleiding van werving door niet-opdrachtnemers van Geelen Counterflow worden niet in behandeling genomen.


Informatie over Geelen Counterflow

Wij zijn marktleider met de meest energie-efficiƫnte drogers en koelers die we met een team van 125 medewerkers ontwikkelen en bouwen in Haelen en installeren in de food-, petfood-, aquafeed en feed industrie. We verkopen op basis van specialisatie en kennis in meer dan 100 landen. De organisatie is informeel met korte lijnen. Als kerngezond familiebedrijf investeren we voor de lange termijn, in productontwikkeling, duurzaamheid en de ontwikkeling van onze medewerkers. Wij bieden een goed salaris, een ruime winstdelingsregeling, opleidingsmogelijkheden en 40 vrije dagen per jaar.

Geelen Counterflow
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op MaastrichtVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Maastricht Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Maastricht.
 • Service Monteur Witgoed

  Toegevoegd op 26-04-2021 door Bex Elektro

  Vacature: service monteur witgoed Bex Elektro – Witgoedspecialist is een familie bedrijf wat al ruim 57 jaar actief is in de consumenten elektronica, specifiek huishoudelijk apparatuur. Middels de pijlers; service, kwaliteit en ervaring zorgen we voor een uniek klantbinding. Wij zijn gevestigd in het centrum van Haelen. Onze technische dienst is door de grote A-merken gecertificeerd voor het uitvoeren van alle voorkomende reparaties. Functieomschrijving: Wij zoeken een witgoed...

  Bind HR Solutions
 • Calculator Bouw en Afbouw

  Toegevoegd op 12-04-2021 door Correct Bouw & Afbouw BV

    Als Calculator ben je verantwoordelijk voor het opstellen van begrotingen van potentiële projecten binnen een gesteld termijn. Je beoordeelt aanvraagdocumenten. Je leest en screent bestekken en tekeningen. Als er wijzigingen in overeenkomsten optreden ben jij de aangewezen persoon om kostprijseffecten hierin door te berekenen. Taken van de Calculator zijn voornamelijk: • Klant contacten onderhouden en uitbouwen; • Kostprijsberekeningen opstellen en technisch advies...

  Bind HR Solutions
 • Project Manager

  Toegevoegd op 09-04-2021 door Geelen Counterflow

    Geelen Counterflow heeft de afgelopen 5 jaar gewerkt aan de ontwikkeling van een nieuwe generatie tegenstroomdrogers met energieterugwinning en elektrische warmtepompen met hoge capaciteit. Onze klantenkring investeert fors om zijn CO2-uitstoot vóór 2030 te halveren. Inmiddels zijn 3 van deze drogers verkocht aan 's werelds grootste voedingsmiddelenbedrijven en veel andere drogers worden voorbereid om in de toekomst op elektrische warmtepompen te kunnen draaien. De...

  Bind HR Solutions

MaastrichtVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Maastricht

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Maastricht? Op de MaastrichtVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

MaastrichtVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank