Project Manager

Baan gegevens

 • Bedrijf: Geelen Counterflow
 • Plaats: Haelen
 • Plaatsingsdatum: 09-04-2021
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: Meer dan 10 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving


Geelen Counterflow heeft de afgelopen 5 jaar gewerkt aan de ontwikkeling van een nieuwe generatie tegenstroomdrogers met energieterugwinning en elektrische warmtepompen met hoge capaciteit. Onze klantenkring investeert fors om zijn CO2-uitstoot vóór 2030 te halveren. Inmiddels zijn 3 van deze drogers verkocht aan 's werelds grootste voedingsmiddelenbedrijven en veel andere drogers worden voorbereid om in de toekomst op elektrische warmtepompen te kunnen draaien.
De bijkomende complexiteit van het voorbereiden van deze drogers voor installatie en opstart betekent dat projectbeheer zeer tijdrovend wordt. Daarom zoeken wij een:

PROJECT MANAGER (m/v)


Wat kun je van de functie verwachten?
Zodra een order voor een elektrische of hybride droger door de klant is bevestigd, neem je als Project Manager de verantwoordelijkheid over van de Sales Engineer. Je coördineert de technische en commerciële communicatie tussen de klant en je collega's, totdat het project wordt overgedragen aan Field Service voor montage en inbedrijfstelling.

Technische details en 3D tekeningmodellen worden toegelicht aan, besproken met en goedgekeurd door de klant. De door de klant opgestelde lay-out tekeningen worden gecontroleerd en goedgekeurd, inclusief luchtkanalen, fijnstofopvang, water- en condensaatleidingen en elektrische aansluitingen. Verzoeken om afwijkingen van de standaard worden intern besproken en indien goedgekeurd, zorgvuldig beheerd om kwaliteit te waarborgen en financiële gevolgen te beheersen.
De Sales Manager zal ook andere (niet-elektrische of -hybride) projecten toewijzen als dat nodig is vanwege de complexiteit of de omvang, of de werkbelasting van de Sales Engineers. Je werkt fulltime vanuit ons kantoor in Haelen en rapporteert aan de Sales Manager.

Gestelde eisen

 
Wat verwachten we van jou?
• HBO+ niveau met een sterke affiniteit voor techniek;
• Ca. 10 jaar ervaring in projectmanagement van complexe machines of engineered systems, met bewezen track record, bij voorkeur internationaal;
• Uitstekende communicatieve en teamwork vaardigheden in Nederlands en Engels;
• Een goed ruimtelijk inzicht;
• Verder ben je klantgericht en werk je nauwkeurig en methodisch.

Uren

Meer informatie

 
Waarom kies je voor Geelen Counterflow?
Wij zijn marktleider met de meest energie-efficiënte drogers en koelers die we met een team van 125 medewerkers ontwikkelen en bouwen in Haelen en installeren in de food-, petfood-, aquafeed en feed industrie. We verkopen op basis van specialisatie en kennis in meer dan 100 landen. De organisatie is informeel met korte lijnen. Als kerngezond familiebedrijf investeren we voor de lange termijn, in productontwikkeling, duurzaamheid en de ontwikkeling van onze medewerkers. Wij bieden een goed salaris, een ruime winstdelingsregeling, opleidingsmogelijkheden en 40 vrije dagen per jaar.

Ben jij diegene die we zoeken?
Solliciteer dan door je brief en CV te sturen naar: yvonne.eijsbouts@geelencounterflow.com

Deze vacaturetekst is auteursrechtelijk beschermd eigendom van Geelen Counterflow.

Gebruik, verspreiding en verdere openbaarmaking van de advertentie zonder uitdrukkelijke toestemming van Geelen Counterflow is niet toegestaan en dat geldt expliciet voor gebruik door werving- en selectiebureaus welke niet rechtstreeks handelen in opdracht van Geelen Counterflow. Reacties naar aanleiding van werving door niet-opdrachtnemers van Geelen Counterflow worden niet in behandeling genomen.


Informatie over Geelen Counterflow

Wij zijn marktleider met de meest energie-efficiƫnte drogers en koelers die we met een team van 125 medewerkers ontwikkelen en bouwen in Haelen en installeren in de food-, petfood-, aquafeed en feed industrie. We verkopen op basis van specialisatie en kennis in meer dan 100 landen. De organisatie is informeel met korte lijnen. Als kerngezond familiebedrijf investeren we voor de lange termijn, in productontwikkeling, duurzaamheid en de ontwikkeling van onze medewerkers. Wij bieden een goed salaris, een ruime winstdelingsregeling, opleidingsmogelijkheden en 40 vrije dagen per jaar.

Geelen Counterflow
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op MaastrichtVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Maastricht Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Maastricht.
 • Service Monteur Witgoed

  Toegevoegd op 26-04-2021 door Bex Elektro

  Vacature: service monteur witgoed Bex Elektro – Witgoedspecialist is een familie bedrijf wat al ruim 57 jaar actief is in de consumenten elektronica, specifiek huishoudelijk apparatuur. Middels de pijlers; service, kwaliteit en ervaring zorgen we voor een uniek klantbinding. Wij zijn gevestigd in het centrum van Haelen. Onze technische dienst is door de grote A-merken gecertificeerd voor het uitvoeren van alle voorkomende reparaties. Functieomschrijving: Wij zoeken een witgoed...

  Bind HR Solutions
 • Calculator Bouw en Afbouw

  Toegevoegd op 12-04-2021 door Correct Bouw & Afbouw BV

    Als Calculator ben je verantwoordelijk voor het opstellen van begrotingen van potentiële projecten binnen een gesteld termijn. Je beoordeelt aanvraagdocumenten. Je leest en screent bestekken en tekeningen. Als er wijzigingen in overeenkomsten optreden ben jij de aangewezen persoon om kostprijseffecten hierin door te berekenen. Taken van de Calculator zijn voornamelijk: • Klant contacten onderhouden en uitbouwen; • Kostprijsberekeningen opstellen en technisch advies...

  Bind HR Solutions
 • Technisch Inkoper

  Toegevoegd op 09-04-2021 door Geelen Counterflow

    Wil je samen met ons en onze leveranciers werken aan het verduurzamen van de voedingsmiddelenindustrie? Ben jij de Technisch Inkoper die naast het uitvoeren van operationele taken ook tactisch en strategisch kan werken aan het verbeteren van onze supplier-basket? Dan zijn wij op zoek naar jou! We zijn bezig om ons bedrijf 100% op duurzame energie te laten draaien en onlangs introduceerden wij de eerste industriële elektrische droger waarmee ook de CO2 voetafdruk van onze...

  Bind HR Solutions

MaastrichtVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Maastricht

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Maastricht? Op de MaastrichtVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

MaastrichtVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank