Begin volgende maand al met ons Financial Services Traineeship!

Baan gegevens

 • Bedrijf: YoungCapital
 • Plaats: Heerlen
 • Plaatsingsdatum: 29-08-2018
 • Werkniveau: MBO, HBO
 • Werkervaring: Starter t/m 10 jaar ervaring of meer
 • Dienstverband: Tijdelijk contract, Leer-werk overeenkomst


Algemene omschrijving

Functieomschrijving


"Ik zorg ervoor dat iedereen de juiste financiële keuzes maakt". Dit antwoord jij wanneer er op een feestje aan je gevraagd wordt wat jij nou precies doet. Als trainee in ons Financial Services Traineeship zal jij fulltime aan de slag gaan bij een van onze opdrachtgevers. Samen met jou gaan we kijken waar de match is tussen jou en onze opdrachtgevers en de functie. Hoe deze functie eruit ziet, dat verschilt per opdracht. Binnen de ene functie zal jij daadwerkelijk in de bankhal staan en klanten direct adviseren tijdens intake- en informatiegesprekken. Een andere functie houdt in dat je op de achtergrond alles regelt voor de klant met betrekking tot verzekeringen, hypotheken en leningen.

Je bent eigenlijk altijd met en/of voor de klant bezig wat maakt dat elke dag er ook weer anders uitziet. Elke klant vraagt namelijk om een andere benadering en heeft ook een andere financiële achtergrond. Je komt dus in een gevarieerde omgeving terecht waarin jij de uitdaging zoekt om iedereen zo goed mogelijk te helpen en het juiste financiële advies te geven.

Dit is het niet alleen! Naast jouw interesse voor de financiële sector en jouw voorliefde voor klantcontact zoeken wij ook enthousiaste en ambitieuze starters die zichzelf nog volop willen ontwikkelen. Naast dat jij genoeg uitdaging krijgt bij onze opdrachtgevers zal jij iedere 6 weken een dag lang een training krijgen die jou helpen je op zowel persoonlijk als werk gerelateerd gebied te ontwikkelen. De kennis die jij opdoet op het gebied van communicatie en klanttypering sluiten mooi aan in de praktijk bij de opdrachtgever. Én de Big 5 training van Professional Rebel helpt jou het verschil te maken op jouw werkplek. Met jouw kracht en frisse blik ga jij jouw collega's inspireren. Last but not least, met een talentmanager kan jij in deze 1,5 jaar alles bespreken en zoveel mogelijk sparren om jezelf optimaal te kunnen ontwikkelen.

Na een intensieve periode van 1,5 jaar weet jij precies waar jouw talenten liggen en hoe jij deze het beste kunt inzetten bij een werkgever. Dit traineeship zorgt ervoor dat jij binnen no time van echte student omgetoverd bent tot young professional!

Op dit moment hebben wij opdrachtgevers in de regio Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Groningen. Mocht je buiten deze regio's wonen, dan kunnen wij jou in onze pool plaatsen!


Wat wij bieden


 • Een kickstart voor jouw carrière bij de grootste werkgevers in bank- en verzekeringsland
 • Je krijgt 1,5 jaar lang diverse trainingen op het gebied van lean, klantbeleving en persoonlijke ontwikkeling
 • Jouw persoonlijke ontwikkeling staat centraal; sport, spel en mindfulness gaan je hierbij helpen!
 • Je behaalt je Wft-certificaten, startende met de Wft-basis
 • Je hebt een persoonlijke coach die je het hele traject door begeleidt
 • Je verdient een mooi starterssalaris van €2000,- bruto p/m, dat al snel groeit naar meer
 • Je hebt mooie doorgroeimogelijkheden


Wat wij vragen


 • Minimaal een diploma mbo niveau 4; of een hbo-diploma
 • Je bent een junior op de arbeidsmarkt
 • Je bent commercieel en beheerste de Nederlandse en Engelse taal goed
 • Je bent zeer flexibel en vindt reizen geen probleem
 • Je bent super sociaal, ondernemend en leergierig


Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen die nodig zijn om te starten met ons YoungCapital traineeship? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Gestelde eisen

Zie de informatie bij omschrijving en details.

Uren

36 - 40 uur

Informatie over YoungCapital

YoungCapital brengt jou, als veelbelovend talent, in contact met bedrijven. Als jong talent ben jij het kapitaal van elk bedrijf dat wil blijven vernieuwen. Daarom helpen wij jou als student, pas afgestudeerde of young professional om je plek op de arbeidsmarkt te veroveren. We staan voor ambitie, innovatie, kennis en kwaliteit. Onze missie? Jou......
Lees meer over YoungCapital

YoungCapital
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op MaastrichtVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Maastricht Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Maastricht.
 • Docent Entree/AVO

  Eergisteren geplaatst door Maandag® Maastricht

  Voor een MBO school in Midden-Limburg ben ik per direct op zoek naar een docent Entree/AVO (0,5 FTE) Als docent AVO (Algemeen Vormend Onderwijs) breng jij studenten brede algemene ontwikkeling bij. Je geeft de vakken Nederlands, Engels, Rekenen, Loopbaan en Burgerschap. Naast het lesgeven weet jij dat de sociale en cognitieve ontwikkeling van groot belang zijn en hier zet jij je dan ook voor de volle 100% voor in. Wij zijn op zoek naar iemand die sterk in zijn/haar schoenen staat en...

  Maandag®
 • Docent Nederlands (2e graad)

  Eergisteren geplaatst door Maandag® Maastricht

  Voor een school in Zuid-Limburg zijn wij op zoek naar een docent Nederlands (2e graad). Ben jij de komende vijf weken beschikbaar en wil je fulltime aan de slag? Neem dan contact met mij op!

  Maandag®
 • Docent techniek (0,6 fte) tot einde schooljaar!

  Toegevoegd op 18-09-2018 door Maandag® Maastricht

  Voor onze opdrachtgever in Noord-Limburg ben ik op zoek naar een docent techniek die les kan geven in het praktijkonderwijs. Het gaat om een vacature voor 16 lesuren/24 klokuren (0,6 fte).Jij weet als geen ander dingen over te brengen, voornamelijk door dingen in de praktijk te brengen en te laten zien aan jouw leerlingen. Het gaat om een vacature die duurt tot einde van het schooljaar.

  Maandag®
 • Docent PIE

  Toegevoegd op 18-09-2018 door Maandag® Maastricht

  Voor een middelbare school in Midden-Limburg zijn wij per direct op zoek naar een bevlogen docent PIE (produceren, installeren en energie). De opdracht omvat 0,3 FTE verdeeld over maandag en dinsdag(middag).De opdracht loopt tot de kerstvakantie. Je gaat lesgeven aan VMBO B/K 1e en 2e jaars studenten.Jij bent een echte vakdocent met passie voor het onderwijs. Jij laat de leerlingen zien en ervaren hoe techniek een rol speelt in ons dagelijks leven. Je gaat lesgeven aan leerlingen van de...

  Maandag®
 • Docent Nederlands 1e graads (0,6 fte)

  Toegevoegd op 17-09-2018 door Maandag® Maastricht

  Is jouw Nederlands net zo goed als het Groene boekje? Dan ben ik op zoek naar jou!Jij bent een echte liefhebber van de Nederlandse taal. Zelfs dusdanig dat je er voor gekozen hebt er jouw beroep van te maken. Lesgeven zit jou in het bloed en je hebt er al redelijk wat ervaring in opgedaan. Je weet goed onderscheid te maken welke leerling welke aandacht nodig heeft. Het gaat om een functie tot einde van het schooljaar. Je gaat lesgeven aan studenten HAVO, VWO, Gymnasium en Topklas.

  Maandag®

MaastrichtVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Maastricht

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Maastricht? Op de MaastrichtVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

MaastrichtVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank