Begin volgende maand al met ons Financial Services Traineeship!

Baan gegevens

 • Bedrijf: YoungCapital
 • Plaats: Heerlen
 • Plaatsingsdatum: 28-06-2018
 • Werkniveau: MBO, HBO
 • Werkervaring: Starter t/m 10 jaar ervaring of meer
 • Dienstverband: Tijdelijk contract, Leer-werk overeenkomst


Algemene omschrijving

Functieomschrijving


"Ik zorg ervoor dat iedereen de juiste financiële keuzes maakt". Dit antwoord jij wanneer er op een feestje aan je gevraagd wordt wat jij nou precies doet. Als trainee in ons Financial Services Traineeship zal jij fulltime aan de slag gaan bij een van onze opdrachtgevers. Samen met jou gaan we kijken waar de match is tussen jou en onze opdrachtgevers en de functie. Hoe deze functie eruit ziet, dat verschilt per opdracht. Binnen de ene functie zal jij daadwerkelijk in de bankhal staan en klanten direct adviseren tijdens intake- en informatiegesprekken. Een andere functie houdt in dat je op de achtergrond alles regelt voor de klant met betrekking tot verzekeringen, hypotheken en leningen.

Je bent eigenlijk altijd met en/of voor de klant bezig wat maakt dat elke dag er ook weer anders uitziet. Elke klant vraagt namelijk om een andere benadering en heeft ook een andere financiële achtergrond. Je komt dus in een super dynamische omgeving terecht waarin jij de uitdaging zoekt om iedereen zo goed mogelijk te helpen en het juiste financiële advies te geven.

Dit is het niet alleen! Naast jouw interesse voor de financiële sector en jouw voorliefde voor klantcontact zoeken wij ook enthousiaste en ambitieuze starters die zichzelf nog volop willen ontwikkelen. Naast dat jij genoeg uitdaging krijgt bij onze opdrachtgevers zal jij iedere 6 weken een dag lang een training krijgen die jou helpen je op zowel persoonlijk als werk gerelateerd gebied te ontwikkelen. De kennis die jij opdoet op het gebied van communicatie en klanttypering sluiten mooi aan in de praktijk bij de opdrachtgever. Én de Big 5 training van Professional Rebel helpt jou het verschil te maken op jouw werkplek. Met jouw kracht en frisse blik ga jij jouw collega's inspireren. Last but not least, met een talentmanager kan jij in deze 1,5 jaar alles bespreken en zoveel mogelijk sparren om jezelf optimaal te kunnen ontwikkelen.

Na een intensieve periode van 1,5 jaar weet jij precies waar jouw talenten liggen en hoe jij deze het beste kunt inzetten bij een werkgever. Dit traineeship zorgt ervoor dat jij binnen no time van echte student omgetoverd bent tot young professional!


Wat wij bieden


 • Een kickstart voor jouw carrière bij de grootste werkgevers in bank- en verzekeringsland
 • Je krijgt 1,5 jaar lang diverse trainingen op het gebied van lean, klantbeleving en persoonlijke ontwikkeling
 • Jouw persoonlijke ontwikkeling staat centraal; sport, spel en mindfulness gaan je hierbij helpen!
 • Je behaalt je Wft-certificaten, startende met de Wft-basis
 • Je hebt een persoonlijke coach die je het hele traject door begeleidt
 • Je verdient een mooi starterssalaris, dat al snel groeit
 • Je hebt mooie doorgroeimogelijkheden


Wat wij vragen


 • Minimaal een diploma mbo niveau 4; of een hbo-diploma
 • Je bent een junior op de arbeidsmarkt
 • Je bent commercieel en beheerste de Nederlandse en Engelse taal goed
 • Je bent zeer flexibel en vindt reizen geen probleem
 • Je bent super sociaal, ondernemend en leergierig


Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Gestelde eisen

Zie de informatie bij omschrijving en details.

Uren

36 - 40 uur

Informatie over YoungCapital

YoungCapital brengt jou, als veelbelovend talent, in contact met bedrijven. Als jong talent ben jij het kapitaal van elk bedrijf dat wil blijven vernieuwen. Daarom helpen wij jou als student, pas afgestudeerde of young professional om je plek op de arbeidsmarkt te veroveren. We staan voor ambitie, innovatie, kennis en kwaliteit. Onze missie? Jou......
Lees meer over YoungCapital

YoungCapital
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op MaastrichtVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Maastricht Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Maastricht.
 • Lerend aan de slag in de techniek in Weert

  Toegevoegd op 12-07-2018 door YoungCapital

  Functieomschrijving Altijd graag bezig geweest in de techniek, maar helaas niet de juiste baan kunnen vinden door verschillende ervaring- of opleidingseisen? Dan is dit misschien wel iets voor jou! Je leest het goed! Ook zonder specialistische opleiding(en) kun je via ons aan de slag in de techniek, je wordt namelijk door onze opdrachtgever SPIE zelf opgeleid! SPIE Nederland begeleidt haar klanten in het ontwerp, de uitvoering, de exploitatie en het onderhoud van netwerksystemen...

  YoungCapital
 • Administratief medewerker voor de ANWB Alarmcentrale in Lyon (Frankrijk)

  Toegevoegd op 10-07-2018 door YoungCapital

  Functieomschrijving Binnenkort gaan vele Nederlanders weer op vakantie. Helaas gaat dit niet altijd goed en kunnen zij onderweg problemen ervaren met bijvoorbeeld hun auto. Als ANWB lid hebben wij een verzekering waarop zij beroep doen. Als medewerker hulpverlening administratie ben je het aanspreekpunt voor deze klanten en dienstverleners over facturen en declaraties.  Hoe ziet jouw takenpakket eruit?Het was een druk weekend op de Alarmcentrale dus er ligt genoeg werk voor je....

  YoungCapital
 • Docent scheikunde (2e graad)

  Toegevoegd op 10-07-2018 door Maandag® Maastricht

  Voor een middelbare school in Zuid-Limburg zijn wij met spoed op zoek naar een docent Scheikunde 2e graads! De opdracht bedraagt 0,5 – 0,6 FTE. De duur van de opdracht is een aantal maanden met kans op verlenging. Je gaat lesgeven aan VMBO 3, HAVO 3 en VWO 3  klassen. Interesse? Bel direct naar: 06-82058932!

  Maandag®
 • Tijdelijke Medewerker Dataverwerking in Bocholtz!

  Toegevoegd op 05-07-2018 door YoungCapital

  Functieomschrijving Onze opdrachtgever is actief in de medische hulpmiddelenmarkt en ontwikkelt, implementeert en onderhoudt automatiseringsoplossingen voor bedrijven en instellingen die te maken hebben met medische hulpmiddelen. De databank heeft een historie van meer dan 25 jaar en in die tijd heeft het zich ontwikkeld tot de meest complete gegevensbank in Nederland. Voor deze opdrachtgever zijn we op zoek naar een medewerker die voor de duur van 5 maanden fulltime beschikbaar...

  YoungCapital
 • Docent Verpleegkunde MBO (theorie, geen praktijk!)

  Toegevoegd op 05-07-2018 door Maandag® Maastricht

  Voor een MBO school in Limburg zijn wij met spoed op zoek naar een enthousiaste en betrokken docent Verpleegkunde. Jij gaat je bezighouden met de theorielessen. Je gaat lesgeven in vakken als anatomie, fysiologie, basiszorg en oriëntatie in branche. Voor de praktijklessen zijn er praktijkinstructeurs aanwezig. Deze opdracht bedraagt 32 klokuren (0,8ft) en loopt van augustus tot februari (met grote kans op verlenging!) Je gaat lesgeven aan studenten van niveau 3 en niveau 4.

  Maandag®

MaastrichtVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Maastricht

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Maastricht? Op de MaastrichtVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

MaastrichtVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank