BREAKING: Nieuw traineeship voor Financial Services gaat starten!

Baan gegevens

 • Bedrijf: YoungCapital
 • Plaats: Heerlen
 • Plaatsingsdatum: 25-08-2018
 • Werkniveau: HBO, Universitair
 • Werkervaring: Starter t/m 10 jaar ervaring of meer
 • Dienstverband: Tijdelijk contract, Leer-werk overeenkomst
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op MaastrichtVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Maastricht Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Maastricht.
 • Docent Entree/AVO

  Eergisteren geplaatst door Maandag® Maastricht

  Voor een MBO school in Midden-Limburg ben ik per direct op zoek naar een docent Entree/AVO (0,5 FTE) Als docent AVO (Algemeen Vormend Onderwijs) breng jij studenten brede algemene ontwikkeling bij. Je geeft de vakken Nederlands, Engels, Rekenen, Loopbaan en Burgerschap. Naast het lesgeven weet jij dat de sociale en cognitieve ontwikkeling van groot belang zijn en hier zet jij je dan ook voor de volle 100% voor in. Wij zijn op zoek naar iemand die sterk in zijn/haar schoenen staat en...

  Maandag®
 • Docent Nederlands (2e graad)

  Eergisteren geplaatst door Maandag® Maastricht

  Voor een school in Zuid-Limburg zijn wij op zoek naar een docent Nederlands (2e graad). Ben jij de komende vijf weken beschikbaar en wil je fulltime aan de slag? Neem dan contact met mij op!

  Maandag®
 • Docent techniek (0,6 fte) tot einde schooljaar!

  Toegevoegd op 18-09-2018 door Maandag® Maastricht

  Voor onze opdrachtgever in Noord-Limburg ben ik op zoek naar een docent techniek die les kan geven in het praktijkonderwijs. Het gaat om een vacature voor 16 lesuren/24 klokuren (0,6 fte).Jij weet als geen ander dingen over te brengen, voornamelijk door dingen in de praktijk te brengen en te laten zien aan jouw leerlingen. Het gaat om een vacature die duurt tot einde van het schooljaar.

  Maandag®
 • Docent PIE

  Toegevoegd op 18-09-2018 door Maandag® Maastricht

  Voor een middelbare school in Midden-Limburg zijn wij per direct op zoek naar een bevlogen docent PIE (produceren, installeren en energie). De opdracht omvat 0,3 FTE verdeeld over maandag en dinsdag(middag).De opdracht loopt tot de kerstvakantie. Je gaat lesgeven aan VMBO B/K 1e en 2e jaars studenten.Jij bent een echte vakdocent met passie voor het onderwijs. Jij laat de leerlingen zien en ervaren hoe techniek een rol speelt in ons dagelijks leven. Je gaat lesgeven aan leerlingen van de...

  Maandag®
 • Docent Nederlands 1e graads (0,6 fte)

  Toegevoegd op 17-09-2018 door Maandag® Maastricht

  Is jouw Nederlands net zo goed als het Groene boekje? Dan ben ik op zoek naar jou!Jij bent een echte liefhebber van de Nederlandse taal. Zelfs dusdanig dat je er voor gekozen hebt er jouw beroep van te maken. Lesgeven zit jou in het bloed en je hebt er al redelijk wat ervaring in opgedaan. Je weet goed onderscheid te maken welke leerling welke aandacht nodig heeft. Het gaat om een functie tot einde van het schooljaar. Je gaat lesgeven aan studenten HAVO, VWO, Gymnasium en Topklas.

  Maandag®

MaastrichtVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Maastricht

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Maastricht? Op de MaastrichtVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

MaastrichtVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank