Docenten

Baan gegevens

 • Bedrijf: Maandag® Maastricht
 • Plaats: Maastricht
 • Plaatsingsdatum: 11-10-2018
 • Werkniveau: HBO, Universitair
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Detachering/Interim


Algemene omschrijving

Jij bent die enthousiaste docent die het verschil weet te maken voor de volwassenen van morgen. Met jou voor de klas is het nooit saai! Wij zijn op zoek naar docenten die ons Maandag® team komen versterken.

Voor diverse onderwijsinstellingen in de regio Limburg zoeken we zowel eerste- als tweedegraads bevoegde docenten Economie, Wiskunde, Natuur- en Scheikunde, Engels, PIE en Nederlands. Jij bent verantwoordelijk voor het doceren van je vak aan leerlingen van de onder- en bovenbouw vmbo, havo en vwo. Ook doceren op het mbo en hbo is een mogelijkheid.

What's in it for you? Een kijkje in verschillende keukens op diverse scholen. We bieden je een contract via Maandag® met marktconform salaris, reiskostenvergoeding, 8 % vakantiegeld en de vakanties worden doorbetaald. Een vast dienstverband is bespreekbaar!

Kom jij ons Maandag® docenten team versterken? Graag ga ik met jou in gesprek om te kijken naar jouw voorkeuren en drijfveren. 

Gestelde eisen

- Je hebt een eerste- of tweedegraads lesbevoegdheid (of je bent in de afrondende fase van je opleiding)

- Ervaring met lesgeven binnen het VO (stage ervaring telt uiteraard ook!)Aanbod
Docenten

Uren

40uur

Meer informatie

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan direct door op de button te klikken, of neem voor meer informatie contact op met Maandag®: +31 (0) 613 783 156

Informatie over Maandag® Maastricht

Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector. Dit doen we binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. Onze professionals weten van aanpakken en bruisen van energie. Dat soort interim professionals vind je bij Maandag®.

Maandag® Maastricht
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op MaastrichtVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Maastricht Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Maastricht.
 • Docent Voortgezet Speciaal Onderwijs

  Eergisteren geplaatst door Maandag® Maastricht

  Voorgezet Speciaal Onderwijs;Cluster 4 problematieken;Start na de herfstvakantie;Allen langdurige vervangingen;Bevoegdheid: 2e graads óf PABO;Eventueel aangevuld met ervaring in het Speciaal Onderwijs;Stevig in je schoenen staan vanwege de pittige doelgroep;Affiniteit met de doelgroep, de school vind het ontzettend belangrijk dat je energie (en plezier) krijgt van deze uitdaging!Solliciteren? Graag zien we je CV + motivatiebrief in onze mailbox: jill.ummels@maandag.nl. Voor antwoorden op al...

  Maandag®
 • Docent Nederlands

  Eergisteren geplaatst door Maandag® Maastricht

  Ik ben op zoek naar een Nederlands docent (tweede graad) voor een vrije school in het midden van Limburg. Het betreft een vacature voor 12 lessen (0,4 fte). Ben jij die gepassioneerde Nederlands docent die literatuur zo weet te brengen dat leerlingen op het puntje van hun stoel zitten? Weet jij je in te leven in wat er speelt in de klas en jouw lesstof aan te passen aan de behoefte van de leerlingen? Dan ben jij de persoon die we zoeken! 

  Maandag®
 • Docent AVO

  Toegevoegd op 10-10-2018 door Maandag® Maastricht

  Per direct ben ik op zoek naar AVO docenten in het zuiden van Limburg.Als docent AVO (Algemeen Vormend Onderwijs) breng jij leerlingen brede algemene ontwikkeling bij. Je geeft de basis van de vakken Nederlands, Engels, Rekenen, Geschiedenis, Biologie en Aardrijkskunde. Jij weet het lesaanbod zoveel mogelijk op de leerling af te stemmen. Jij bent diegene die de leerlingen weet te motiveren en ze de goede richting op stuurt. Naast het lesgeven weet jij dat de sociale en cognitieve ontwikkeling...

  Maandag®
 • VSO Onderwijsassistent / leerkracht

  Toegevoegd op 01-10-2018 door Maandag® Maastricht

  Midden-LimburgVSO cluster 4;Tevens ook mentor van de klas;36/40 uur (niet minder);12 leerlingen per klas;Leeftijd van de leerlingen tussen de 13 en 16 jaar;Het geven van AVO vakken zoals Nederlands, Engels, Biologie, Wiskunde, Rekenen, Maatschappijleer ed.Inschaling naar diploma('s) én relevante werkervaring;Start zo snel mogelijk.Deze school is gestationeerd in een mooi nieuw gebouw waarin moderne faciliteiten aanwezig zijn. De school kenmerkt zichzelf met een sfeer die rustig en licht is....

  Maandag®
 • Docent Maatschappijwetenschappen 1e graads

  Toegevoegd op 27-09-2018 door Maandag® Maastricht

  Een school in Midden-Limburg is op zoek naar een docent Maatschappijwetenschappen 1e graads!

  Maandag®

MaastrichtVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Maastricht

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Maastricht? Op de MaastrichtVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

MaastrichtVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank