Leerkracht in het Speciaal Onderwijs

Baan gegevens

 • Bedrijf: Maandag® Maastricht
 • Plaats: Roermond
 • Plaatsingsdatum: 08-01-2019
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Als leerkracht in het Speciaal Onderwijs heb je je hart en geheugen vol met herinneringen met kinderen uit het onderwijs die jouw leven hebben veranderd... Misschien kun jij je talent en passie voor het onderwijs binnen deze vacature wel samenbrengen!

Iedere dag start je met een lach, soms met een zucht maar altijd vol goede moed! Deze speciaal onderwijs school in Zuid-Limburg vraagt om een ervaren daadkrachtige leerkracht die kinderen tussen de 4 en 12 jaar helpt met leren en die bijdraagt aan hun ontwikkeling. Je opgedane ervaring in je onderwijs carrière heeft ervoor gezorgd dat jouw rugzak vol zit met kennis van (soms) complexe leer- en gedragsproblemen. Dat is allemaal begonnen met het behalen van een PABO-diploma óf een eerste- of tweedegraads bevoegdheid en misschien zelfs aangevuld met een Master (S)EN. Of je nu aan het begin van je carrière(switch) staat óf je bent al een langere tijd werkzaam in het onderwijs, we weten beide dat de leerlingen in het speciaal onderwijs jou als leerkracht hard nodig hebben. Een fijne collega die pit kan tonen maar wanneer nodig ook de rust voor zichzelf en anderen om zich heen kan bewaren, met natuurlijk een didactische achtergrond!


Herken jij je in bovenstaande vacature en ben je werkzoekend? Of heb je deze vacature bekeken ondanks dat je ergens werkzaam bent en ben je nieuwsgierig geworden? Of ben je werkzaam voor een bepaald aantal uren in de week en wil je deze uren misschien aanvullen? Dan ontvang ik graag per e-mail je CV eventueel aangevuld met een leuke motivatie waarin je me kort laat mee genieten van jouw drijfveren voor het onderwijs.


Mocht je nog overige vragen hebben dan ben ik daarnaast ook bereikbaar op het telefoonnummer 06-30550676. Ik hoor graag van je!

Gestelde eisen

 • Je hebt een PABO diploma op zak;
 • Eventueel aangevuld met opleidingen en/of cursussen gericht op het speciaal onderwijs;
 • Start per direct óf zo snel mogelijk;
 • Je hebt minimaal drie jaar ervaring in het (speciaal) onderwijs;
 • Je hebt affiniteit met het onderwijs aan kinderen van 4 - 12 jaar met een ondersteuningsvraag van expertise op het gebied van gedrag en zeer moeilijk lerende problematieken.


Aanbod

Uren

40uur

Meer informatie

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan direct door op de button te klikken, of neem voor meer informatie contact op met Maandag®: +31 (0) 630 550 676

Informatie over Maandag® Maastricht

Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector. Dit doen we binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. Onze professionals weten van aanpakken en bruisen van energie. Dat soort interim professionals vind je bij Maandag®.

Maandag® Maastricht
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op MaastrichtVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Maastricht Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Maastricht.
 • Docent Nederlands Eerstegraads

  Vandaag geplaatst door Maandag® Maastricht

  Jij houdt van onze taal en vindt het fantastisch om jouw enthousiasme over te brengen op de leerlingen. Ik ben op zoek naar een eerstegraads Nederlands docent.Het betreft een vacature tussen de 0,2 en 0,4 fte in de buurt van Maastricht. Je gaat lesgeven aan vijfdejaars vwo klassen.Ga jij de uitdaging aan om jouw passie voor het vak Nederlands over te brengen op je leerlingen? Er is veel mogelijk via Maandag! 

  Maandag®
 • Boeteambtenaar

  Gisteren geplaatst door Maandag® Maastricht

  Weerstand ombuigen naar begrip dat is jouw kracht als boete ambtenaar.Door jouw kennis van de wet- en regelgeving weet jij onderbouwd uitleg te geven aan de klant omtrent een besluit, waardoor je meer draagvlak creëert bij de klant.  Buiten de gesprekken die je voert met de klant houd je je bezig met dossieronderzoek en beoordeelt de mate van verwijtbaarheid en persoonlijke omstandigheden. Verder leg je boetes of waarschuwingen op, bereken je de beslagvrije voet en kom je tot een...

  Maandag®
 • Allround wmo consulent

  Gisteren geplaatst door Maandag® Maastricht

  Jouw kracht als Wmo consulent ligt in het laten uitblinken van iemand zijn zelfredzaamheid! We willen allemaal dat iedereen zo lang mogelijk zelfstandig thuis kan wonen en anderen kan ontmoeten. Ook ouderen, mensen met een verstandelijke beperking, chronisch zieken, gehandicapten of mensen met psychische problemen. Als het aankomt op zorg en ondersteuning wordt er eerst verwacht dat er zelf naar wordt gekeken en als blijkt dat professionele hulp nodig is, dan word jij als Wmo consulent...

  Maandag®
 • Docent Engels

  Gisteren geplaatst door Maandag® Maastricht

  Per direct ben ik op zoek naar een docent Engels voor 0,4 fte fte in het noorden van Limburg. Jij gaat lesgeven aan voornamelijk VMBO klassen. Jij weet jouw leerlingen te boeien voor dit mooie vak. Je speelt in op de leefwereld van de leerlingen en past jouw lessen hierop aan.Ga jij deze uitdaging aan tot in ieder geval het einde van het schooljaar? Graag bespreek ik met jou de mogelijkheden! 

  Maandag®
 • Docent Nederlands

  Toegevoegd op 09-01-2019 door Maandag® Maastricht

  Jij weet met passie jouw fantastische vak over te brengen op de leerling. Ik ben op zoek naar een docent Nederlands voor 0,4 fte in Noord Limburg. Je vaste werkdagen zijn maandag, dinsdag en woensdag. Je gaat lesgeven aan vwo onderbouw. Ga jij de uitdaging aan om jouw enthousiasme voor het vak Nederlands over te brengen op je leerlingen? Er is veel mogelijk via Maandag! 

  Maandag®

MaastrichtVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Maastricht

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Maastricht? Op de MaastrichtVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

MaastrichtVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank