Docent Frans

Baan gegevens

 • Bedrijf: Maandag® Maastricht
 • Plaats: Maastricht
 • Plaatsingsdatum: 15-03-2019
 • Werkniveau: HBO, Universitair
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Detachering/Interim


Algemene omschrijving

Parlez-vous Français?

Dan ben ik op zoek naar jou!


Per direct zoek ik voor een havo/vwo school in Zuid-Limburg een docent Frans!

Het zal gaan om ongeveer 20 lesuren. Weet jij op een interactieve manier les te geven aan je leerlingen en alle ins en outs van de Franse taal?

Je gaat lesgeven aan de onderbouw.


De school maakt gebruik van veel interactieve lessen en actualiteiten worden altijd toegepast bij het geven van de lessen.

Ook wordt er veel gebruik gemaakt van passend onderwijs.Gestelde eisen

 • Franse lesbevoegdheid 2e graads
 • Relevante werk- en/of stage-ervaring
 • Je staat open voor passend onderwijs
 • Per direct beschikbaart


Aanbod

Uren

40uur

Salaris

EUR 1750 - EUR 2500, EUR 2500 - EUR 3500, EUR 3500 - EUR 5000, > EUR 5000

Meer informatie

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan direct door op de button te klikken, of neem voor meer informatie contact op met Maandag®: +31 (0) 612 127 153

Informatie over Maandag® Maastricht

Vanuit ons netwerk krijgen wij geregeld vragen naar professionals die bovenstaande taken kunnen uitvoeren. Graag kijken we met jou dan ook naar de mogelijkheid van een duurzame samenwerking! Dit betekent de vastigheid van een contract met de flexibiliteit van het projectmatig werken.Het grote voordeel hiervan is dat je als professional sneller groeitomdat je in verschillende keukens kijkt. Bovendien geloven wij in samenwerking,ontwikkeling en kennis delen met andere collega's. Die ontwikkeling vinden wijontzettend belangrijk. Daarom begeleiden we professionals graag bij hetoptimaal vormgeven van hun loopbaan. We bespreken dit graag en stellen een planop om daar te komen waar jij wilt zijn.Bij Maandag® weten wij wat voor mensen vandaag nodig zijn. Mensen meteen frisse blik op morgen. Die aangesloten zijn op de technologische,juridische, financiële en maatschappelijke ontwikkelingen. Kortom; met kennisvan zaken. Dat zijn de mensen van Maandag®.

Maandag® Maastricht
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op MaastrichtVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Maastricht Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Maastricht.
 • Leerkracht basisonderwijs

  Gisteren geplaatst door Maandag® Maastricht

  Het onderwijs is hectisch, intens en afwisselend. Wil jij graag jouw visie als leerkracht op het onderwijs met mij delen? Lees dan snel verder wat ik jou als tegenprestatie kan bieden... Er zijn mooie kansen om jezelf te ontdekken en ontplooien in een functie als leerkracht. Ik kan jou vanuit Maandag® de kans bieden om je kennis, pedagogische en didactische kwaliteiten in te zetten binnen verschillende scholen. Zo help jij de kinderen en bied je de ondersteuning op het juiste moment waar en...

  Maandag®
 • Parttime docent in het Voortgezet Speciaal Onderwijs

  Gisteren geplaatst door Maandag® Maastricht

  Naast het voortgezet onderwijs is er ook voortgezet speciaal onderwijs. Deze scholen zijn bedoeld voor leerlingen met een lichamelijke, zintuiglijke of verstandelijke beperking en voor leerlingen met een gedragsstoornis. Een school voor voortgezet speciaal onderwijs heeft de deskundigheid in huis om deze kinderen op de juiste wijze te begeleiden. Deze kinderen zijn op zoek naar jou, laat je van je horen? Dat kan via 06-30550676 voor meer informatie, of per mail!

  Maandag®
 • Leerkracht Speciaal Onderwijs

  Gisteren geplaatst door Maandag® Maastricht

  Kinderen die meer moeite hebben met leren kunnen jouw hulp als leerkracht wel gebruiken. Neem je ze aan de hand en ga je met ze aan de slag?Deze school in Noord-Limburg heeft alles onder één dak: kinderopvang, basisonderwijs, speciaal basisonderwijs en een expertise centrum ZML en Gedrag! Je werklocatie is hierdoor een krachtige leeromgeving waarin je samen met je collega's de kids een veilige ruimte geeft om te leren. Vanzelfsprekend zet je hierbij je pedagogische kwaliteiten in, zodat de...

  Maandag®
 • Docent Nederlands Eerstegraads

  Gisteren geplaatst door Maandag® Maastricht

  Jij houdt van onze taal en vindt het fantastisch om jouw enthousiasme over te brengen op de leerlingen. Ik ben op zoek naar een eerstegraads Nederlands docent.Het betreft een vacature tussen de 0,2 en 0,4 fte in de buurt van Maastricht. Je gaat lesgeven aan vijfdejaars vwo klassen. Ga jij de uitdaging aan om jouw passie voor het vak Nederlands over te brengen op je leerlingen? Er is veel mogelijk via Maandag!

  Maandag®
 • Fulltime docent in het Voortgezet Speciaal Onderwijs

  Gisteren geplaatst door Maandag® Maastricht

  Naast het voortgezet onderwijs is er ook Voortgezet Speciaal Onderwijs. Deze scholen zijn bedoeld voor leerlingen met een lichamelijke, zintuiglijke of verstandelijke beperking en voor leerlingen met een gedragsstoornis. Een school voor voortgezet speciaal onderwijs heeft de deskundigheid in huis om deze kinderen op de juiste wijze te begeleiden. Deze kinderen zijn op zoek naar jou, laat je van je horen? Dat kan via 06-30550676 voor meer informatie, of per mail!

  Maandag®

MaastrichtVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Maastricht

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Maastricht? Op de MaastrichtVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

MaastrichtVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank