Wmo consulent

Baan gegevens

 • Bedrijf: Maandag® Maastricht
 • Plaats: Maastricht
 • Plaatsingsdatum: 09-04-2019
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Detachering/Interim


Algemene omschrijving

Wil jij als Wmo consulent letterlijk en figuurlijk in diverse keukens kijken?

Door de ontwikkelingen die in januari 2019 gaan plaatsvinden in de Wmo, verwachten wij een enorme aanzuigende werking waardoor er meer vraag gaat zijn naar consulenten.

Om die reden ben ik opzoek naar jou, een ervaren Wmo consulent die het leuk vindt om in diverse keukens een kijkje te nemen.

Als je via Maandag® aan de slag gaat, zal je dag er hetzelfde uitzien zoals je al gewend bent. Je voert keukentafelgesprekken, maakt indicaties, stelt samen met burger een plan van aanpak op en bent de verbindende factor tussen externe partijen en de gemeente waarvoor je op dat moment werkt.

Maar wat anders is als je via Maandag® aan de slag gaat, is dat je de luxe hebt om zeer uiteenlopende opdrachten te kunnen doen. Via Maandag® word jij namelijk projectmatig ingezet. Dit betekent dat je de vastigheid hebt van een dienstverband, maar de flexibiliteit en dynamiek van het projectmatig werken. Zo kun je actief aan je netwerk, kennis en ervaring blijven bouwen.


Wat wij als Maandag® doen is maatwerk. Zoveel mensen, zoveel wensen! Daarom geef ik jou de kans om eens aan de andere kant van de keukentafel te zitten. Namelijk op onze Maandag® vestiging in Maastricht.

Graag hoor ik van jou aan die tafel meer over jouw wensen en verwachtingen, dan kan ik vertellen wat wij vanuit Maandag® hierin kunnen betekenen.

Ben jij benieuwd naar meer informatie? Stuur dan een mailtje en je cv naar xanne.ellenbroek@maandag.nl , dan neem ik contact met je op!


Gestelde eisen

• Jij hebt een afgeronde HBO-opleiding (bij voorkeur Ergotherapie of SJD);

• Jij hebt minimaal 2 jaar werkervaring met de oude of nieuwe WMO opgedaan in de afgelopen 5 jaar;

• Gemeentelijke werkervaring is een pré!Aanbod

Uren

40uur

Meer informatie

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan direct door op de button te klikken, of neem voor meer informatie contact op met Maandag®: +31 (0) 612 393 892

Informatie over Maandag® Maastricht

Wat mag jij van ons verwachten? Vanuit ons netwerk krijgen wij geregeld vragen naar professionals die bovenstaande taken kunnen uitvoeren. Graag kijken we met jou naar de mogelijkheid van een duurzame samenwerking! Ontwikkeling vinden wij ontzettend belangrijk. Daarom begeleiden we professionals graag bij het optimaal vormgeven van hun loopbaan. We bespreken dit graag en stellen een plan op om daar te komen waar jij wilt zijn. Gedurende het gehele proces binnen Maandag® behoudt je dezelfde contactpersonen. Bij Maandag® weten wij wat voor mensen vandaag nodig zijn. Mensen met een frisse blik op morgen. Die aangesloten zijn op de technologische, juridische, financiële en maatschappelijke ontwikkelingen. Kortom; met kennis van zaken. Dat zijn de mensen van Maandag®.

Maandag® Maastricht
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op MaastrichtVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Maastricht Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Maastricht.
 • Vergunningverlener WABO

  Eergisteren geplaatst door Maandag® Maastricht

  Wil jij als vergunningverlener WABO meebouwen aan de toekomst van gemeentes?In deze functie is het jouw taak om een vergunningaanvraag voor een bouwplan te toetsen aan de hand van de WABO en het Bouwbesluit 2012. Als jij vaststelt dat een bouwplan nog niet helemaal voldoet aan de juiste vereisten, ben jíj diegene die ervoor zorgt dat er een duidelijk advies wordt opgesteld voor de aanvrager van de bouwvergunning. Door jouw expertise, ervaring en advies kan het bouwplan worden aangepast. Na de...

  Maandag®
 • Docent Verpleegkunde

  Toegevoegd op 17-04-2019 door Maandag® Maastricht

  Anatomie, fysiologie, pathologie: als docent verpleegkunde weet jij waar je het over hebt! Wij zijn op zoek naar een docent verpleegkunde met passie voor het vak. Je gaat lesgeven aan verzorgende IG studenten en verpleegkunde studenten. Je staat voor de klas en bent tevens bezig met het voorbereiden en verzorgen van lessen op mbo niveau 2, 3 en 4. Verder ben je bezig met het begeleiden van studenten, je eigen administratie en het bijwonen van overleggen. Ga jij de uitdaging aan om jouw...

  Maandag®
 • Docent AVO

  Toegevoegd op 17-04-2019 door Maandag® Maastricht

  Voor jou staat de leerling centraal! Als AVO docent weet jij de leerlingen te motiveren en bij te sturen op het gebied van sociale en cognitieve ontwikkeling. Als docent AVO (Algemeen Vormend Onderwijs) breng jij leerlingen brede algemene ontwikkeling bij. Je geeft de basis van de vakken Nederlands, Engels, rekenen, geschiedenis, biologie en aardrijkskunde. Jij weet het lesaanbod zoveel mogelijk op de leerling af te stemmen. Jij bent diegene die de leerlingen weet te motiveren en ze de goede...

  Maandag®
 • Beleidsondersteuner Cultuur

  Toegevoegd op 15-04-2019 door Maandag® Maastricht

  Ben jij de rechterhand van de beleidsmedewerker?Een leuke, afwisselende functie waarin je een verscheidenheid aan taken oppakt. Samen met de beleidsmedewerker Cultuur geef je invulling aan de beleidsterreinen. Als beleidsondersteuner hou jij je bezig met subsidie aanvragen, schrijven van notulen, verzamelen van gegevens en alle voorkomende werkzaamheden van de beleidsmedewerker waar hulp nodig is. Voor een kleine gemeente in Zuid-Limburg ben ik per direct voor 20 uur op zoek naar een...

  Maandag®
 • Integraal klantmanager

  Toegevoegd op 09-04-2019 door Maandag® Maastricht

  Als integraal klantmanager help jij jouw bijstandscliënten naar huisje, boompje, baantje. Voor onze opdrachtgevers in Limburg ben ik op zoek naar een integraal klantmanager. De focus zal liggen op doelmatigheid (Werk), met een stuk rechtvaardigheid (Inkomen). Jij gaat jouw bijstandscliënten begeleiden naar werk. Jij bent niet de spits, maar eerder de coach. Jij zet mensen in hun kracht en creëert mogelijkheden. Maar de bal, die moeten ze er toch echt zelf in schieten volgens jou.Je begeleidt,...

  Maandag®

MaastrichtVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Maastricht

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Maastricht? Op de MaastrichtVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

MaastrichtVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank