Leerkracht VSO

Baan gegevens

 • Bedrijf: Maandag® Maastricht
 • Plaats: Maastricht
 • Plaatsingsdatum: 07-06-2019
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op MaastrichtVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Maastricht Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Maastricht.
 • Docent ICT

  Gisteren geplaatst door Maandag® Maastricht

  De ICT is aan continue ontwikkelingen onderhevig. Jij houdt ontwikkelingen in de gaten en weet over veel zaken mee te praten. Met de hedendaagse ontwikkelingen met betrekking tot apps etc. wordt ICT steeds belangrijker. Uiteraard is ICT een zeer breed begrip en per vacature die er wordt uitgevraagd zal er ook moeten worden gekeken wie er het beste past op desbetreffende vacature. Graag kom ik met jou in contact om te kijken welke mogelijkheden er zijn met jouw specialisatie binnen de ICT!

  Maandag®
 • Docent Duits

  Gisteren geplaatst door Maandag® Maastricht

  Doordat onze mooie provincie op veel plekken grenst aan Duitsland, is de Duitse taal handig om goed te beheersen.Er wordt dan ook regelmatig gevraagd naar docenten Duits. Variërend van VMBO tot aan Gymnasium, voor alle doelgroepen behoort Duits tot één van de vakken.Jij weet op een leuke, interactieve manier de soms lastige Duitse taal over te brengen op je leerlingen.Hoe lastig de Duitse naamvallen ook zijn, jij weet ze zo uit je mouw te schudden en het ook nog leuk te volgen te maken voor...

  Maandag®
 • Docent Metaal

  Gisteren geplaatst door Maandag® Maastricht

  Docenten dienen veel kennis van dit gebied te hebben, willen ze als docent metaal aan de slag gaan! Een technische achtergrond geeft je dan ook een voorsprong voor de klas. Naast dat je de nodige kennis hebt van dit vakgebied, weet je ook een goede klik te vormen met vmbo/MBO leerlingen. Het pedagogische aspect zit in jouw bloed en je weet goed in te spelen op de leefwereld van jouw klas. Je weet op een goede manier een connectie te vormen de tussen praktijk en jouw lessen.Let op: er wordt...

  Maandag®
 • Docent Scheikunde

  Gisteren geplaatst door Maandag® Maastricht

  Ik heb geen idee wat dit betekent, de leerlingen ook niet, maar daar ga jij verandering in brengen!Jij weet als geen ander jouw leerlingen te boeien voor het prachtige vak Scheikunde!Doordat het soms stof is die moeilijk te behappen is voor sommigen, zorg jij voor een goede balans tussen het overbrengen van kennis en een goede, leuke interactie met de leerlingen.

  Maandag®
 • Docent Mechatronica

  Gisteren geplaatst door Maandag® Maastricht

  Docenten voor dit vak zijn ontzettend lastig te vinden door de brede kennis die je moet bezitten. Het zijn drie verschillende disciplines die je moet kunnen combineren en daarnaast ook nog behapbaar moet kunnen maken voor jouw studenten! Hier komt het didactische gedeelte om de hoek kijken! Ben jij dé docent die didactisch ver genoeg de diepte in kan gaan, maar daarnaast ook op pedagogisch gebied goed weet te levelen met studenten?

  Maandag®

MaastrichtVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Maastricht

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Maastricht? Op de MaastrichtVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

MaastrichtVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank