Enthousiaste motiveerder

CV gegevens

 • Plaats: Maastricht
 • Laatste update CV: 30-05-2017
 • Branche: Advies en Consultancy, Reclame en Communicatie, Sociaal en Cultureel, Overheid en Nonprofit, Overige
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: Meer dan 10 jaar ervaring
 • Dienstverband: Tijdelijk contract, Detachering/Interim, Vast contract
 • Rijbewijs: Nee
 • Leeftijd: 63 (31-08-1956)
 • Link naar dit CV
 • CV's in je mailbox?

Opleiding

HAVO, Persoonlijk Leiderschap

Gewenste functie

Teamcoach

Persoonlijke motivatie

Ik ben een opgewekt en creatief mens. Door mijn nieuwsgierige en leergierige aard ben ik in staat nieuwe werkzaamheden snel onder de knie te krijgen.

Ik ben iemand die het initiatief neemt en ideeën aanreikt. Samenwerken is de kern om een optimaal resultaat te bereiken. Daarbij komt mijn organisa-tietalent en gestructureerde manier van werken van pas. Omdat ik goed luister begrijp ik wat er bedoeld wordt en ben ik in staat om een ander te helpen bij het formuleren van zijn of haar vraag.

Door mijn capaciteiten, levenservaring, en empatisch vermogen ben ik een sociale collega en als werknemer voel ik me betrokken bij en loyaal aan het be-drijf waar ik werkzaam ben. Mijn stijl van leidinggeven: voorwaarden scheppen om mensen het beste uit zichzelf te laten halen. Mensen binnen de orga-nisatie met elkaar verbinden en ervoor zorgen dat medewerkers gehoord en gezien worden.

In mijn vrije tijd doe ik nieuwe energie op in theater of filmhuis of door met vrienden uit eten te gaan. Binnen de vereniging waar ik woon organiseer diverse activiteiten die gericht zijn op de sociale samenhang van de bewoners.
Stuur mij een e-mail wanneer een soortgelijke CV geplaatst wordt

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke CV geplaatst wordt op MaastrichtVacatureBank.nl.

Laatste 5 gerelateerde CV's Hieronder vindt u de laatste 5 gerelateerde CV's.
 • Gemotiveerde man wil weer zo snel mogelijk aan het werk!

  Laatste update CV: 09-04-2019
  Plaats: Maastricht, Limburg
  Werkniveau: MBO
  Dienstverband: Vast contract

  Meer dan 30 jaar werkervaring in detailhandel (23 jaar zelfstandig, 8 jaar in loondienst). Ben gewend om  opgewekt, gemotiveerd, klantgericht en klantvriendelijk te werken. Ook werken onder tijdsdruk is geen probleem. Spreekt Engels en Duits. Bekijk het complete CV

 • Ruime ervaring als technologie engineer, in projecten en productiemanagement.

  Laatste update CV: 14-10-2016
  Plaats: Beek Lb, Limburg
  Werkniveau: HBO
  Dienstverband: Detachering/Interim, Vast contract

  Was technische wereld wijd verantwoordelijk voor alle producties locaties inclusief nieuw bouw, voor een producent van chemicaliën voor de papier industrie. Door mijn proces technische achtergrond en productiemanagement, komen eigenschappen als planning, organiseren, leiderschap, vindingrijkheid en praktisch naar voren. Mijn persoonlijke drijfveer om een functie na te streven in de wereld van productie -,... Bekijk het complete CV

 • CV Controller - beschikbaar

  Laatste update CV: 13-10-2016
  Plaats: Gulpen, Limburg
  Werkniveau: Universitair
  Dienstverband: Vast contract, Tijdelijk contract

  Business controller met brede projectervaring. Klantgericht met daadkracht, commitment en humor. Uitstekende kennis van SAP en Excel. Rustige en nieuwsgierige persoonlijkheid. Bekijk het complete CV

MaastrichtVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Maastricht

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Maastricht? Op de MaastrichtVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

MaastrichtVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank