Medisch laboratoriumtechnologie

CV gegevens

  • Plaats: Buitenland
  • Laatste update CV: 20-06-2019
  • Branche: Gezondheidszorg
  • Werkniveau: HBO
  • Werkervaring: Starter
  • Dienstverband: Tijdelijk contract, Vast contract
  • Rijbewijs: Ja
  • Leeftijd: 26 (25-07-1993)
  • Link naar dit CV
  • CV's in je mailbox?

Opleiding

Medische laboratoriumtechnologie

Gewenste functie

Laborant, controleur, medisch laboratoriumtechnoloog, analist

Persoonlijke motivatie

 Geachte mevrouw/meneer

Ik ben een biomedische laboratoriumtechnologie studente aan de Erasmus Hogeschool Brussel. Ik ben afgestudeerd als medisch laboratoriumtechnoloog.

In het kader van mijn opleiding heb ik stage gelopen in het UZ Brussel, AZ Sint-Portaels Vilvoorde en CHU Brugmann. Ik behaal mijn diploma in juni 2019.

Ik ben nu al opzoek naar een job om direct na mijn studies te kunnen beginnen. Ik voldoe aan de eisen die in de functieomschrijving worden vermeld.

Ik heb de ambitie om als medisch laborant in het laboratorium te werken. Tijdens mijn opleiding biomedische laboratoriumtechnologie heb ik veel ervaring opgedaan in het labo microbiologie, analytische chemie, hematologie, immuno-proteinentechnologie, klinische chemie, kwaliteitscontrole geneesmiddelen, farmaceutische chemie als algemene chemie. We leren volgens SOP’s werken, gepaste methoden en technologieën kiezen, veilig en milieubewust werken, correcte beroepshouding hanteren, doelgroepgericht communiceren, verkregen data correct verwerken, resultaten kritisch interpreteren en problemen signaleren en oplossen. Nu heb ik de kans gekregen om mijn verworven kennis en vaardigheden te combineren met het echte werk. Mijn belangrijkste doelen zijn dan ook het verbreden van mijn kennis over de gehanteerde methodes en ervaring op te doen in de praktijk van de medisch laborant. Hierdoor is mijn stage aan het UZ Brussel, AZ Sint-Portaels Vilvoorde en CHU Brugmann een goede mogelijkheid om het werk en de werkomgeving te ontdekken.

Ik ben gemotiveerd om aan de slag te gaan in uw team. Werken in een multidisciplinair team is erg verrijkend en uitdagend. Ik ben bekwaam om teamgericht te werken, labowerkzaamheden uit te voeren en te plannen volgens planning en afgesproken tijdbestek. Ik ben een spontaan persoon met een groot doorzettingsvermogen. Verder ben ik flexibel ingesteld en beschik ik over goede contactuele eigenschappen en communicatieve vaardigheden. Ik heb oog voor detail, orde en netheid. Dit profiel stemt volledig met mijn ervaring, kennis en interesses overeen. Ik zet dan ook graag mijn schouders onder de verdere ondersteuning van het analytische labo.

Graag kom ik mijn motivatie in een persoonlijk gesprek verder toelichten. Indien u nog vragen heeft aangaande deze brief kunt u altijd contact met mij opnemen.


Met vriendelijke groet,


Bijlagen: CV

Stuur mij een e-mail wanneer een soortgelijke CV geplaatst wordt

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke CV geplaatst wordt op MaastrichtVacatureBank.nl.

MaastrichtVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Maastricht

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Maastricht? Op de MaastrichtVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

MaastrichtVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank