Leidinggevende Metaal & Techniek

CV gegevens

 • Plaats: Lemiers
 • Laatste update CV: 10-06-2020
 • Branche: Beveiliging, Techniek en Industrie, Werk en Personeel
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: Meer dan 10 jaar ervaring
 • Dienstverband: Thuiswerk, Tijdelijk contract, Vast contract
 • Rijbewijs: Ja
 • Leeftijd: 57 (09-09-1963)
 • Link naar dit CV
 • CV's in je mailbox?

Opleiding

MBO

Gewenste functie

Leidinggevende

Persoonlijke motivatie

als Leidinggevende in de constructie afdeling (Metaal & Techniek). Ik ben verantwoordelijk het delegeren en aansturen van het personeel, begeleiden en opleidingen van stagiaires, en voor het instellen van de machines voor de productie. Daarnaast doe ik nog planning en logistiek.
Ik ben een zeer gemotiveerde medewerker, ik ken en neem mijn verantwoordelijkheid. Zoals ik al eerder aangaf sluiten de genoemde werkzaamheden prima aan bij het werk dat ik de afgelopen jaren heb gedaan. Mocht het desondanks nodig zijn wil ik graag een aanvullende cursus of andere scholing volgen om binnen uw bedrijf goed te kunnen functioneren. Meer kennis vergaren zie ik als een welkome aanvulling op mijn huidige werkervaring en kennis.

De reden dat ik nu opzoek ben naar een nieuwe baan is dat mijn huidige baan als meewerkend voorman van de constructie afdeling het zeer zware constructie werk lichamelijk niet meer kan uitvoeren. Natuurlijk vind ik dat een minder prettig vooruitzicht, maar mijn doelstelling is vooruit kijken naar de toekomst. Vooruitstrevend en gemotiveerd om mijn kennis niet alleen te benutten wil ik andere hierbij stimuleren hun doel te bereiken.
Als persoon ben ik enthousiast, ambitieus, loyaal, realistisch, betrouwbaar en doelgericht met een positieve levensinstelling.
 
Stuur mij een e-mail wanneer een soortgelijke CV geplaatst wordt

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke CV geplaatst wordt op MaastrichtVacatureBank.nl.

Laatste 5 gerelateerde CV's Hieronder vindt u de laatste 5 gerelateerde CV's.
 • Vrolijke teamspeler

  Laatste update CV: 27-08-2020
  Plaats: Maastricht, Limburg
  Werkniveau: HBO
  Dienstverband: Vast contract, Thuiswerk

  Ik ben een vrolijke teamspeler die graag klaarstaat met en voor collega's.Het is voor mij belangrijk dat klanten zich erop kunnen vertrouwen dat ik mijn best doe om hun zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Bekijk het complete CV

 • Ruime ervaring als technologie engineer, in projecten en productiemanagement.

  Laatste update CV: 14-10-2016
  Plaats: Beek Lb, Limburg
  Werkniveau: HBO
  Dienstverband: Detachering/Interim, Vast contract

  Was technische wereld wijd verantwoordelijk voor alle producties locaties inclusief nieuw bouw, voor een producent van chemicaliën voor de papier industrie. Door mijn proces technische achtergrond en productiemanagement, komen eigenschappen als planning, organiseren, leiderschap, vindingrijkheid en praktisch naar voren. Mijn persoonlijke drijfveer om een functie na te streven in de wereld van productie -,... Bekijk het complete CV

 • CV Controller - beschikbaar

  Laatste update CV: 13-10-2016
  Plaats: Gulpen, Limburg
  Werkniveau: Universitair
  Dienstverband: Vast contract, Tijdelijk contract

  Business controller met brede projectervaring. Klantgericht met daadkracht, commitment en humor. Uitstekende kennis van SAP en Excel. Rustige en nieuwsgierige persoonlijkheid. Bekijk het complete CV

MaastrichtVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Maastricht

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Maastricht? Op de MaastrichtVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

MaastrichtVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank