Nog vijftien jaar met tegenzin naar je werk of ontslag nemen?

Toegevoegd op 11-06-2019

Irma had best een leuke baan. Maar toen werd ze overgeplaatst naar een online functie, waar al haar collega’s twintig waren. Waar ze in iedere zin minstens een keer supervettof moest typen. Waar alles snel, jong en hip moest zijn, terwijl Irma al lang niet meer snel, jong en hip is. En toen ze ook nog een nare manager kreeg, was de maat vol.

Ik deed mijn werk al bijna dertig jaar met veel plezier. Tot ik een online functie kreeg. De werkdruk liep al snel torenhoog op en al werkte ik 60 uur per week, mijn manager (die zichzelf wel heel jong, hip en tof vond) was nooit tevreden. Langzaamaan ging ik met steeds meer tegenzin werken. In ieder werkoverleg werd met voorgehouden dat ik vijftig ben (‘nou ja zeg, maar jij bent VIJF-TIG’ ) en dat ik niet wist wat er speelde onder millennials. Terwijl ik er toch echt vier op de wereld heb gezet.

Ik sliep niet meer. Was steeds maar moe. Geen fut, geen energie. Was het een stralende lentedag, dan dacht ik alleen aan het target dat ik moest halen. Had ik vakantie, dan bleef de kritiek van mijn manager maar door mijn hoofd malen. Zat ik lekker op de bank film te kijken met mijn lief, dan checkte ik iedere tien minuten mijn mail, zodat ik maar niets zou missen (wat mijn lief trouwens héél vervelend vond).

Lees verder bij Saar Magazine

Laatste nieuwsberichten

Hieronder vindt u de laatste 5 nieuwsberichten die geplaatst zijn.

MaastrichtVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Maastricht

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Maastricht? Op de MaastrichtVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

MaastrichtVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank